Alweer een voorspelling die begint uit te komen

Als je wilt weten wat de toekomst brengt, dan moet je websites zoals deze bezoeken, want dan weet je dingen ver voordat anderen dat weten.

Dat niet omdat wij helderziend zijn, maar wel omdat wij aardig doorhebben hoe de krachten achter de schermen opereren.

EĂ©n van de voornaamste zaken die je op deze website zult tegenkomen is dat wij proberen de mense te waarschuwen voor dingen die gaan komen. Waarschuwen voor de echte, rauwe werkelijkheid en niet hoop porno in de geest van: volgende week gaan de goeden de slechteriken arresteren en ga maar weer lekker tv kijken.

centrale banken kapen bitcoin

De rauwe werkelijkheid is dat er in de achtergrond een satanische sekte aan de touwtjes trekt die het grootste deel van de wereldbevolking wil opruimen en die de resterende bevolking tot slaaf wil maken in een systeem dat men de New World Order noemt en dat een vorm van communisme is.

Dat is de reden dat de coronapandemie in het leven is geroepen, dat is de reden dat er coronapaspoorten zijn gemaakt en dat is de reden dat het geld zoals wij dat kennen zal verdwijnen.

Al jarenlang schrijven wij dat de bitcoin Ă©Ă©n deze dagen gekaapt zal worden door de centrale banken van de satanische sekte en dat lijkt nu daadwerkelijk te gaan gebeuren.

centrale bank kaapt bitcoin


Wij hebbendaar onlangs over geschrevenin verband met de digitale yuan die door de Chinese centrale bank zal worden uitgegeven.

Deze digitale yuan is echter niet te vergelijken met een bitcoin, omdat hier sprake is van een zogenaamde CBDC, Central Bank Digital Currency, oftewel, onder controle van de Rothschild en consorten.

Dit betekent ook dat de staat inzicht heeft in iedere financiële transactie, waardoor ze het gedrag van de bevolking op microniveau kunnen monitoren.

En nu gaat Amerika waarschijnlijk hetzelfde doen. Biden kiest ’Sovjet-bazin’ die geldsysteem ’radicaal wil veranderen’, zo kopt de Telegraaf.

Ze zet zich af tegen crypto, is tegen de ’banken zoals we die nu kennen’ en sorteert voor op grotere macht van centrale banken. De nieuwe bazin van het Office of the Comptroller of the Currency van het ministerie van FinanciĂ«n van de Verenigde Staten, zeg maar de monetaire baas van Amerika, is nu al controversieel.

Het nieuws dat Saule Omarova, hoogleraar Recht aan de Cornell University, een belangrijke rol krijgt in Amerika houdt al dagen de kranten bezig. Het Witte Huis noemt haar „een van de toonaangevende academische experts van dit land op het gebied van regulering van systematische risico’s en structuurtrends op financiĂ«le markten.” Anderen zien een soort postcommunistisch gevaar.

Zo zou „bankieren as we know it” verdwijnen. „Banken zullen niet langer speciaal zijn.” In plaats daarvan zouden centrale banken meer macht krijgen.

Pat Toomey, lid van het BankencomitĂ© van de Senaat, heeft ’serieuze bedenkingen bij haar nominatie’. „Mevrouw Omarova heeft opgeroepen dat ze de structuur van het financiĂ«le stelsel volledig wil veranderen, banken wil nationaliseren, en het uitdelen van krediet aan de Federal Reserve (de Fed, de centrale bank, red.) wil overlaten”, aldus Toomey.

Wereldwijd zijn centrale bankiers bezig met het voorbereiden van een volledig nieuw financieel systeem, genaamd Central Bank Digital Currency (CBDC). Dat is een soort basisinkomen dat rechtstreeks van de centrale bank komt, in digitale munt en vermoedelijk op basis van blockchain, maar juist met een centrale structuur, in tegenstelling tot decentrale cryptomunten zoals Bitcoin.

Het zal nog even duren, maar de centrale banken die toebehoren aan de satanische sekte zullen de macht die zij hebben nooit en te nimmer opgeven.

Stap voor stap zal de invoering van de digitale munt van de centrale banken voortgaan. Stap voor stap zullen er meer en meer beperkingen worden opgelegd aan cryptovaluta zoals bitcoin en anderen.

De nominatie van Omarova past om meerdere redenen in een bredere ontwikkeling. Allereerst is ze helemaal tegen cryptomunten – wat aansluit bij wat een hoge ambtenaar, Gary Gensler, laatst zei over „een markt vol fraude, oplichting en misbruik” en andere signalen van topambtenaren over cryptomunten. Het duurde lang voordat overheidsinstanties wakker zijn geworden, „maar nu is het net een bulldozer”, zegt hoogleraar financiĂ«le markten Jim Angel van Georgetown University. „Het is traag, stabiel en het vermorzelt alles op zijn weg.” Een waarschuwing voor crypto.

De Rothschild bulldozer is niet te stoppen. Zij hebben alle macht en wanneer zij de tijd rijp achten, zullen ze korte metten maken met concurrerende cryptovaluta. De enige vrijheid die deze munten nu hebben is de tijdelijke vrijheid die ze door de sekte wordt gegund.

Ondertussen bereiden zij hun systemen voor en als deze eenmaal klaar zijn, dan is het over en sluiten voor de concurrentie.

De enige manier om de macht van de satanische sekte te breken is door op geen enkele manier mee te werken aan hun systemen. Niet aan hun gezondheidskolder en coronapaspoorten. Niet aan hun digitale portemonnee en niet aan wat dan ook dat jou als mens vasthaakt aan het internet.

Want, ben je eenmaal in die val getrapt, bijvoorbeeld door je te laten vaccineren, dan wordt ontsnappen zo goed als onmogelijk.

© niburu.co

 

Reacties 1

Ellie op woensdag 06 oktober 2021 20:02

Enge mensen zijn het

Enge mensen zijn het
Gast
dinsdag 30 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tooljunkie.eu/wappie/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers